Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Irlantilainen olympiataekwondoka Jack Woolley piestiin pahanpäiväisesti Dublinissa

Jack Woolley taekwondo Irlanti
AOP

Irlantia Tokion olympialaisissa edustanut taekwondoka Jack Woolley joutui silmittömän hyökkäyksen kohteeksi ollessaan viettämässä iltaa ystäviensä kanssa Irlannin Dublinissa.

22-vuotias irlantilaistaekwondoka Jack Woolley jakoi Instagramissaan kuvia rajuista vammoistaan, joita mies oli kärsinyt 8-12 miehen ja naisen jengin hyökättyä hänen ja useiden muiden ohikulkijoiden kimppuun perjantaina Irlannin Dublinissa. Woolley oli ollut ystäviensä kanssa viettämässä iltaa kaupungilla.

Taekwondoka kertoi kauhistuttavia yksityiskohtia illastaan.

– Viime yönä, perjantaina 13. elokuuta, menin syömään ystäväni kanssa. Seuravaksi joimme baarissa pari juomaa. Palatessaan takaisin Liffey-joen vartta pitkin noin 8-12 20-vuotiaasta miehestä ja naisesta koostuva jengi alkoi hyökätä väkivaltaisesti ihmisiä pitkin rantatietä.

– Valitettavasti olin näiden satunnaisten hyökkäysten uhri, kun kävelin ohi, ennen kuin yksi näistä ryhmän jäsenistä löi minua kasvoihin. Vain yksi lyönti ja sen jälkeen he pahoittelivat, että “Erehdyin, väärä henkilö”, sitten he jatkoivat juoksemista tietä pitkin ja hyökkäsivät useiden siviilien kimppuun, jotka keskittyivät omiin juttuihinsa.

Matkassa oli myös onnea onnettomuudessa ja pahoinpidellyt ihmiset saivat nopeasti apua.

– Onneksi pystyin soittamaan ambulanssin ja pysymään tajuissaan. Ystäväni auttoivat minua selviämään tästä kaikesta ja olen iloinen voidessani sanoa, että he molemmat voivat hyvin ja ovat turvassa. Olen onnekas, että tämä kaikki tapahtui, koska kourallinen meitä oli sairaalahoidossa.

– Kiitos vielä kaikille tuesta ja ystävällisistä viesteistä. Toivon pikaista paranemista. Se tulee olemaan vaikeat pari kuukautta, Woolley kertasu.

Irlannin poliisi julkaisi tiedotteen, joka vahvisti tapahtuneen Grattan Bridge -sillalla Dublinissa.

– Yksi 20-vuotias mies toimitettiin St Jamesin sairaalaan tapauksen aikana saamiensa hengenvaarallisten vammojen hoitoon. Pidätyksiä ei ole tehty. Tutkimukset ovat käynnissä, tiedotteessa kerrottiin.

Tietojen mukaan hyökkäys on osa useita katuväkivaltaisuuksia Dublinin keskustassa viime kuukausina.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön Jack Woolley 🦂 (@jack_woolley_tkd) jakama julkaisu

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit