Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Pesäpallo

Juha Korhonen ylsi maagiseen rajapyykkiin vasta neljäntenä pelaajana

Juha Korhonen 1200 juoksuun
AOP

Hyvinkään Tahkoa edustava Juha Korhonen ylsi JymyJusseja vastaan pelatussa ottelussa 1200 lyödyn juoksun rajapyykkiin. Rajaa voidaan pitää erittäin maagisena, sillä siihen on kyennyt ennen Korhosta vain kolme muuta Superpesispelaajaa.

Korhonen on ollut erinomaisessa vireessä edellisissä otteluissaan, lyömällä Siilinjärven Pesistä vastaan 1 kunnarin + 6 lyötyä juoksua. Korhonen on vain kahden kunnarin päästä 100 kunnarin rajasta, johon ei ole pystynyt vielä kukaan muu Superpesiksen historiassa.

Kaikkien aikojen lyöjätilastossa 40-vuotiaan supertähden edellä ovat vain Koskenkorvan Urheilijoiden Jere Dahlström (50+1408=1458), Sotkamon Jymyn Roope Korhonen (66+1257=1323) sekä uransa jo lopettanut Sami Joukainen (35+1201=1236), selviää Superpesiksen uutisesta.

Seuraavan kerran lyöjäkunkku pääsee yrittämään ennätysten rikkomista Kankaanpäässä tulevana sunnuntaina, kun Tahko pelaa viimeisen runkosarjaottelunsa vieraskentällä. Tahko on näillä näkymin etenemässä pudotuspeleihin kahdeksantena ja viimeisenä joukkueena 1.35 pistekeskiarvolla. takana niskaan hengitää Pattijoen Urheilijat 1.27 pistekeskiarvolla.

Tahkon oma kasvatti Juha Korhonen on pelannut kaudesta 1999 alkaneella pääsarjaurallaan jo 615 superpesisottelua. Korhonen on Suomen mestari 2007 kasvattajaseurassaan, 11 Itä-Lännen arvo-ottelija, vuoden pesäpalloilija ja tehopelaaja 2012 sekä kolminkertainen kärkilyöntitilaston voittaja, uutisessa kerrotaan.

Lähde: Superpesis-tiedote

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Pesäpallo