Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Talviurheilu

Ruotsin hiihtotähti Frida Karlsson kärsii ylirasitusongelmista

Frida Karlsson maastohiihto Ruotsi
AOP

Ruotsin suurimpiin hiihtotähtiin kuuluva Frida Karlsson joutuu jäämään sairaslomalle ylirasituksen vuoksi.

22-vuotiaan Frida Karlsson oli tarkoitus osallistua torstaina rullahiihtokilpailuun Norjassa Hitrassa. Keskiviikkoiltana Karlsson kuitenkin ilmoitti vetäytyvänsä kisasta.

– Olen tuntenut itseni kuluneeksi ja ylikuormittuneeksi viime aikoina, Karlsson kertoi tiedotteessaan.

Karlsson oli keskustellut asiasta myös asiantuntijoiden kanssa.

– Olen tuntenut itseni kuluneeksi ja ylikuormittuneeksi viime aikoina. Keskustelun jälkeen lääkäriryhmän, valmentajien ja äitini kanssa tulin päivän aikana siihen johtopäätökseen, että on parasta peruuttaa osallistumiseni kilpailuun. Nyt terveyden on oltava etusijalla ja se tuntuu surulliselta. mutta viisaalta päätökseltä nyt, kun se on tehty, Karlsson sanoo.

Karlsson olisi kohdannut muun muassa pitkän matkan juoksijan, entisen Norjan hiihtotähden Marit Björgenin. Ruotsin maastojuoksujoukkueen lääketiedevastaavan Per Anderssonin mukaan työfysiologiset testit ovat osoittaneet, että Karlsson on kulunut ja tarvitsee lepoa.

– Viime viikkoina Frida ei ole vastannut harjoitteluun odotetusti. Suoritetut työfysiologiset testit ovat osoittaneet, että Frida on raskaasti kuormitettu ja tarvitsee toipumista. Edellisestä vuodesta saamiemme kokemusten perusteella päätämme aloittaa toipumisajan, Andersson totesi

Karlsson ei myöskään lähde Trollhättan Action Weekille.

Edit klo 20.26: Korjattiin otsikkoa ja ingressiä.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Talviurheilu