Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Brittiläisen taekwondokan tappaneet miehet pitkiin vankeusrangaistuksiin

taekwondo
AOP

18-vuotias huipputaekwondoka Amrou Greenidge kuoli varastetun auton törmäyksen jälkeen Englannin Fulhamissa Lounais-Lontoossa 18. elokuuta 2019.

Huumekauppiaiden joukko kohdisti väkivaltansa 18-vuotiaaseen Amrou Greenidgeen, koska näki hänet kilpailuna, joka vaikuttaa heidän liiketoimintaansa. Viisikko tuomittiin murhasta ja muista rikoksista pitkiin vankeusrangaistuksiin.

Tilanteessa 18-vuotias Kai McDonald kiersi Amroun ja häntä jahdasivat neljä muuta, jotka kantoivat aseita. Entinen taekwondoka, joka oli edustanut Iso-Britanniaa kansainvälisissä kilpailuissa, kärsi vakavia vammoja ja kuoli kaksi päivää myöhemmin.

Oikeudessa luetuissa lausunnoissa Amroun vanhemmat kuvailivat häntä älykkääksi, nokkelaksi ja huolehtivaksi pojaksi. Hänen äitinsä Mahjouba Greenidge sanoi, että hän oli anellut viranomaisia ​​pelastamaan poikansa sen jälkeen, kun vaarallinen joukko ystävystyi hänen kanssaan. Hän lisäsi, että perheen mielestä pojan kuolemasta ​​oli opittava ja he toivoivat sen tuovan muutosta.

Uhrin isä Edward Greenidge sanoi, että hänen sydämensä on repeytynyt poikansa kuoleman vuoksi.

– Minusta tuntuu jatkuvasti, että haluan kuolla. Tunnen tämän, koska jos kuolen, saan nähdä Amroun uudelleen.

Tuomari Richard Marks tuomitsi huumekauppiaiden ryhmän todeten, että uhrin omaisten lausunnot olivat liikuttavimpia ja sydäntä raastavimpia, mitä hän oli ikinä kuullut.

Viisi miestä, jotka kaikki olivat kotoisin Länsi -Lontoosta, saivat seuraavat tuomiot:

McDonald, joka myönsi murhan, tuomittiin yhdeksän vuoden ja yhdeksän kuukauden vankeuteen.
Connor Gwynn-Bliss, 21, tuomittiin 20 vuodeksi vankeuteen, koska hänet todettiin syylliseksi murhaan, tuhopolttoon ja oikeudenkäynnin häiritsemiseen.
Darrel Mortimer, 21, tuomittiin 17 vuodeksi vankeuteen, koska hänet todettiin syylliseksi murhaan.
18-vuotias Levar Jackson-Scott vangittiin 12 vuodeksi ja kuudeksi kuukaudeksi, koska hänet todettiin syylliseksi murhaan.
19 -vuotias Anas Osman vangittiin 11 vuodeksi ja yhdeksäksi kuukaudeksi, koska hänet todettiin syylliseksi murhaan.

Tapausta tutkinut poliisi Chris Wood sanoi, että Greenidgen tappamiseen oli käytetty huomattavaa suunnittelua.

– Tämä oli pelkurimainen hyökkäys, jossa Amrou yllätettiin ja hän jäi alakynteen.

Lähde: BBC

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit