Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Ruotsin huippuhiihtäjä Linn Svahn kävi olkapääleikkauksessa

Linn Svahn maastohiihto Ruotsi
AOP

Linn Svahnille tehtiin leikkaus keskiviikkona olkapäävamman vuoksi, jonka hän sai viime talvena Ulricehamnin maailmancupissa. Operaatio sujui hyvin ja nyt Ruotsin sprinttitähti aloittaa toipumisen.

21-vuotias Linn Svahn totesi, että edessä on vielä pitkä taival.

– Se oli todellinen operaatio, joka väsyttää minua. Tässä ja nyt minun täytyy levätä, mutta olen päättänyt taistella takaisin ja samalla valmis siihen, että se voi viedä aikaa. Haluan myös kiittää teitä kaikesta saamastani ja saamastani hyvästä tuesta, se on erittäin lämmittävää.

Ruotsin hiihtomaajoukkueesta vastaava lääkäri Per Andersson kertoo vamman taustoista.

– Svahnille tehty leikkaus osoittautui ehdottoman välttämättömäksi, kun havaittiin, että kyseessä oli laajempi vamma kuin työdiagnoosi, jonka perusteella työskentelimme. Linnin äärimmäinen harjoittelu on auttanut häntä toimimaan paljon paremmin kuin voisi odottaa.

– Tästä näkökulmasta katsottuna hänen ponnistelunsa MM-kisoissa ovat erinomaisia. Vastuullisena lääkärinä minulla on vastuu siitä, ettei tämä vamma löytynyt aikaisemmin. Se on valitettavaa.

Nyt asioissa edetään askel kerrallaan.

– Tällä hetkellä keskitytään Linnin olkapään kuntouttamiseen parhaalla mahdollisella tavalla. Seuraavalle kolmelle viikolle on selkeä suunnitelma, jonka jälkeen tehdään uusi arviointi ja uusi suunnitelma, Andersson päättää.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Talviurheilu