Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Ruotsin hiihtoliitto on kaaoksessa – Maastohiihtöpäällikkö Daniel Fåhraeus viimeisin lähtijä

maastohiihto
AOP

Ruotsin hiihtoliitossa on nähty viime vuosina useita henkilövaihdoksia. Nyt lähtövuorossa oli maastohiihtopäällikkö Daniel Fåhraeus.

Maastohiihtöpäällikkö Daniel Fåhraeus ehti toimia Ruotsin hiihtoliitossa vain 1,5 vuoden ajan. Lähdön syy oli useiden lähteiden mukaan se, että Fåhraeus koki tuen puuttumista liittohallitukselta ja liittojohtajalta Ola Strömbergiltä. Fåhreus lopettaa tehtävässään 30.9.

Fåhreus myönsi ongelmat aiemmin tänä kesänä.

– Meillä on erilaisia ​​näkemyksiä johtamisesta. Meillä on todella niin, mies sanoi.

Useita nimiä on pyöritelty uudeksi maastohiihtopäälliköksi, mukaan lukien entinen tähtihiihtäjä Niklas Jonsson ja nykyinen maajoukkueen huoltopäällikkö Petter Myhlback.

Myhlback sanoo, että huhuissa ei ole perää.

– Siinä puheessa ei ole mitään. Nolla. Ei yhtään mitään. On ihmisiä, jotka tekevät sen niin paljon paremmin kuin minä – joten se ei ole koskaan ollut merkityksellistä, mies kieltää.

Jonsson oli samoilla linjoilla.

– Ei, minuun ei ole otettu yhteyttä. Mutta olen myös jo tehnyt selväksi, että minulla ei ole työtä liitossa. Minulla ei todellakaan ole sitä aikaa ja haluan keskittyä uuteen siviilityöhöni, hän kommentoi.

Mukana huhuissa on myös Per-Erik Rönnestrand, Ruotsin kanoottimaajoukkueen johtaja ja entinen hiihtomaajoukkueen päävalmentaja.

– Mikään ei ole selvää millään tavalla. Olen kuullut vain joiltakin ihmisiltä, ​​että hiihtoliitto ottaa minuun yhteyttä. Hiihtoliitto ei ole vielä virallisesti ottanut yhteyttä, Rönnestrand totesi.

SportExpressenin tietojen mukaan entiseen yleisurheilujohtajaan Karin Torneklintiin on otettu yhteyttä johtajanimityksen tiimoilta.

– Voi, jännittävää, jännittävää. Mutta en luultavasti halua sanoa siitä mitään, Torneklint toteaa.

Liittojohtaja Strömberg johtaa uuden maastohiihtopäällikön rekrytointia. Hän ei ole valmis antamaan tarkkoja yksityiskohtia prosessista tässä kohtaa.

– Olemme viimeisessä vaiheessa arvioimassa muutamia jäljellä olevia ehdokkaita. Tällä hetkellä niitä on 4-5 kappaletta.

Strömberg kertoo, että he ovat etsineet uutta päällikköä sekä ulkoisesti että sisäisesti.

– Näin on ehdottomasti. Ei tarvitse olla syvää hiihtotietoa. Voi olla, että henkilöllä on hyvät tiedot urheilusta yleensä. Maastohiihtoa ei vaadita.

Strömberg kertoi myös, että päätös on tarkoitus tehdä 7.-8.10.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Talviurheilu