Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

IL: Roger Talermo sai Hiihtoliitolta korkean kunnianosoituksen

Roger Talermo urheiluvaikuttaja
AOP

Kokenut urheiluvaikuttaja Roger Talermo palkittiin perjantaina Suomen Hiihtoliitto Ry:n kunniapalkinnolla Hannu Koskivuori -mitalilla.

65-vuotias urheiluvaikuttaja Roger Talermo on kunnianosoituksesta onnessaan.

– Se on selvää, että tuntuu hyvältä. Tämä on pitkän työn tulos, Talermo sanoi kiitospuheessaan Helsingin kauppakeskus Redissä perjantaina pidetyssä Suomen Hiihtoliitto Ry:n tilaisuudessa.

Talermo on muun muassa freestylen suomalainen pioneeri, Olympiakomitean entinen puheenjohtaja ja liikuntatieteiden kunniatohtori.

– Koen, ettei tämä palkinto tule vain minulle, vaan se kohdistuu pitkäaikaiseen vapaaehtoistyöhön. Emme ikinä Suomessa pärjäisi niin hyvin, jos meillä ei olisi vapaaehtoistyötä urheilussa.

Näkyvimmän työuransa Talermo loi Amer Sports Oyj:n toimitusjohtajana vuosina 1996–2009.

– Uteliaisuus nähdä uusia asioita ja tavata uusia ihmisiä ovat pitäneet minut urheilun parissa. Ja etenkin se, että saan tehdä asiaa, josta nautin.

Vuodesta 1985 Hiihtoliitto on jakanut yhdelle henkilölle tai yhteisölle Hannu Koskivuori -mitalin. Mitali myönnetään ansiokkaasta työstä hiihtourheilun hyväksi. Mitalin saajista päättää toimikunta, johon kuuluvat Hiihtoliiton puheenjohtaja ja varapuheenjohtajat sekä liittovaltuuston puheenjohtaja ja varapuheenjohtajat.

Talermon mitalin numero on 36.

Lähde: Iltalehti

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Talviurheilu