Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Marte Röiseland oli jälleen ylivoimainen – pronssissa kiinni ollut maannainen sammui dramaattisesti

Röiseland ja Eckhoff Pekingin takaa-ajokisan jälkeen.
AOP

Norjalla oli suuret juhlat naisten ampumahiihdon takaa-ajokilpailussa, kun maalle napsahti voitto sekä pronssi. Pohjoismaalaisittain päivä oli täydellinen, sillä Ruotsiin meni hopea. Suomalaisittain Mari Eder jäi kauas taakse ammuttuaan neljä ohilaukausta.

Norjan kärkipaikalta takaa-ajoon lähdenyt Marte Röiseland oli ylivoimainen naisten takaa-ajokilpailussa voitettuaan kultaa yli puolentoista minuutin erolla ennen Elvira Öbergiä. Röiseland ampui vain yhden ohilaukauksen, kun taas Öberg ampui kolme ohilaukausta. Kisassa kolmanneksi nousi hieman yllättäen Norjan Tirill Eckhoff, joka nousi pikakilpailun 11. sijalta reilun minuutin kärjen takaa mitaleille.

Eckhoffin nousun mitaleille mahdollisti tämän maannaisen Ingrid Tandrevoldin karmaiseva sulaminen päätösosuudella. Tandrevold ampui nollat viimeiseltä paikalta ja lähti kaksi sekuntia Öbergin perään viimeiselle pätkälle. Lopulta stadionille tultaessa ja hopean jo hyvissä ajoin ratketessa Tandrevold koki todella pahan sammumisen tippuen 14. sekä jääden 2.35 kärjestä.

Kisassa neljänneksi nousi valkovenäjän Hanna Sola ja viides oli Ruotsin Linn Persson.

Suomelta kisassa oli mukana Mari Eder ja Suvi Minkkinen. Eder ampui jälleen useamman ohilaukauksen. Ederille kertyi lopulta neljä ohilaukausta ja Suomen ykköstykki jäi lähes 4,5 minuuttia kärjestä. Minkkinen ampui nollat, mutta jäi hurjasti 5.51 kärjestä.

Ampumahiihdossa on jäljellä vielä viestit sekä yhteislähtökilpailut.

Tulokset

1 – Marte Röiseland 34.46,9
2 – Elvira Öberg +1.36,5
3 – Tirill Eckhoff +1.48,7
4 – Hanna Sola +1.58,9
5 – Linn Persson +2.07,2

30 – Mari Eder +4.28,7
43 – Suvi Minkkinen +5.51,1

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Talviurheilu