Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Mikä trilleri! Kauhajoki nipisti voiton Korisliigan finaalisarjassa

Kauhajoki Karhu Basketin Rene Rougeau
AOP

Kauhajoki siirtyi Korisliigan finaalisarjan johtoon voittaessaan Salon Vilppaan sarjan kolmannessa pelissä. Pelistä muodostui todellinen trilleri, jonka kotijoukkue Kauhajoki voitti pistein 82-81.

Finaalisarjan kolmanteen peliin lähdettiin tasatilanteessa, kun Salon Vilpas tasoitti sarjan voittamalla Kauhajoen toisessa pelissä 85-58. Ensimmäisessä pelissä Vilpas koki varsinaisen rökäletappion. Kolmas peli pelattiin jälleen Kauhajoen kotihallissa.

Kauhajoki dominoi ensimmäistä puoliaikaa ja tauolle lähdettiin tilanteessa 42-34. Karhujen hyvä vire jatkui toisella puoliajalla, ja ero kasvoi 12 pisteeseen kolmannen erän lopussa. Vilpas nousi kuitenkin mukaan voittotaisteluun ilmiömäisen neljännen erän johdosta. Vilpas pussitti jopa 11 pistettä enemmän kuin Kauhajoki.

Pelin viimeiset kolme ja puoli minuuttia olivat varsinaista tykitystä. Kauhajoki johti peliä jo 81-67, kun Vilpas laittoi tehovaihteen päälle. Mikko Koivisto oli nousemassa joukkueensa sankariksi pussittamalla kaksi kolmen pisteen heittoa ja nappaamalla irtopallon Kauhajoen huonon syötön jälkeen, mutta Vilppaan kiri suli viime metreille. Salon Brian Fobbs pääsi vielä heittämään voitosta viime sekunneilla, mutta kolmen pisteen heitto ei uponnut.

Kauhajoen tärkein pelaaja oli tuttuun tapaan Lee Skinner, joka vastasi sekä joukkueen suurimmasta piste- että levypallomäärästä. Skinnerille kirjattiin 16 pistettä ja 9 levypalloa. Kauhajoelta jopa neljä muuta pelaajaa pääsivät kaksilukuiseen pistemäärään; Cameron Jones 15 pisteellä, Sakari Kaukiainen 13 pisteellä sekä Rene Rougeau ja Simeon Carter 11 pisteellä.

Vilppaan paras pistemies oli Jeremiah Wood 21 pisteellä ja 8 levypallolla. Aloituksessa ollut Mikko Koivisto pussitti 9 pistettä ja otti 5 levypalloa.

Finaalisarja jatkuu Salossa maanantaina 9.5.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo