Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com
Pussit.com mainos iso

Talviurheilu

Ampumahiihtäjä Mari Eder valotti uransa jatkoa – Tekee monia asioita eri lailla kuin ennen

Mari Eder Kontiolahdella.
AOP

Ampumahiihtäjä Mari Eder on kuulunut jo pitkään Suomen kärkinimiin. 34-vuotias Eder ilmoitti jo viime kauden päätteeksi pyörittelevänsä uransa jatkoa ja nyt hän kertoi mietteistään Instagram-tilillään.

Ampumahiihtäjä Mari Eder virnistää iloisesti Instagram-päivityksessään. Mieliala on selvästi korkealla.

– Minä niin rakastan urheilua. Kilpailemista. Harjoittelemista. Olen tehnyt sitä koko elämäni ja en tiedä, voiko sitä poltetta täysin koskaan sammuttaa.

Opetus- ja kulttuuriministeriö jakoi aiemmin tällä viikolla talvilajien urheilijoille apurahoja. Ederin nimeä ei listoilla kuitenkaan näkynyt.

– En hakenut urheilija-apurahaa tänä keväänä, koska minusta tuntui, että riippumatta siitä mitä päätän urani jatkosta, se ei ole enää minua varten. Samoin ajattelen myös perinteisestä sponsoroinnista. Olen kiitollinen tähänastisen urani aikaisesta tuesta ja yhteistyökumppanuuksista, ne ovat antaneet minulle mahdollisuuden urheilla ammattimaisesti.

– Nyt on kuitenkin aika etsiä uutta suuntaa. Aloitamme mieheni kanssa yhteisen projektin parissa tänä kesänä ja yritys toivottavasti pääsee täyteen vauhtiin viimeistään ensi kesänä. Tuntuu tärkeältä, että minulla on elämässä vihdoin edes hiukan myös muunlaisia kuin urheilullisia tavoitteita, Eder taustoittaa päätöstään.

Eder harjoittelee jo täyttä häkää uutta kautta varten.

– Olen palannut kevään aikana harjoittelun pariin. Pidän toki myös harjoittelusta, mutta eniten sytyn siitä ajatuksesta, että tekemällä näitä asioita minulla olisi mahdollisesti mahdollisuus ottaa vielä se yksi askel kohti niitä omia tähänastisen elämän isoimpia unelmia.

– Vanhan ja tutun lisäksi aion nyt kuitenkin antaa itselleni mahdollisuuden löytää innostavia asioita myös muualta. Sen tapahtuessa, toivottavasti osaan antaa itselleni mahdollisuuden viedä sen mennessään.

Uransa jatkosta nainen ei vieläkään anna tyhjentävää vastausta.

– Jos aion kilpailla ensi talvena, tiettyjen harjoituksellisten asioiden ja tavoitteiden on toteuduttava kesän aikana. Jäänee siis nähtäväksi, mitkä asiat vievät mennessään ja nähdäänkö minua talvella vielä viivalla.

– Mukavaa juhannusta kaikille ja nauttikaa elämästä. Meille jokaiselle niitä on annettu vain yksi, joten on hyvä tehdä siitä juuri sellainen kun itsestä tuntuu, nainen päättää.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Talviurheilu