Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Kamppailulajit

Ylemmän höyhensarjan mestaria ei haastajan puheet hetkauta: “Hän saa odottaa”

Alycia Baumgardner ja Mikaela Mayer nyrkkeily
AOP

Naisten ylemmän höyhensarjan mestari Alycia Baumgardner ei ole moksiskaan kilpakumppaninsa Mikaela Mayerin haasteesta.

Alycia Baumgardner vei WBC:n, IBF:n sekä WBO:n naisten mestaruudet ylemmässä höyhensarjassa voitettuaan Mikaela Mayerin viime vuoden lokakuussa. Jo ennen ottelua kasaantunut jännitys naisten välillä jatkuu edelleen. Baumgardner ei kuitenkaan ole tilanteesta moksiskaan.

Mayer oli sitä mieltä, että lokakuun ottelun tuomariäänet olisivat pitäneet kääntyä hänen puoleensa. Toisin kuitenkin kävi ja amerikkalaisnyrkkeilijä joutui luopumaan mestaruusvöistään. Naisten välinen kamppailu on jäänyt kaivelemaan Mayerilla ja hän haluaakin ehdottomasti haastaa Baumgardnerin revanssiotteluun.

Baumgardnerin mielestä tulos oli kuitenkin selvä.

– Hallitsin sitä tyttöä koko ottelun. Tuomarit olivat täysin oikeassa. Nappasin voiton ja jatkan työskentelyä, niin ikää amerikkalainen Baumgardner totesi Sky Sportsille.

– En jää voivottelemaan: olisin voinut tehdä sen tai olisin voinut tehdä tämän. Minä voitin ja nyt voin tapella kiistattomana mestarina.

Baumgardner ottelee neljännestä mestaruusvyöstä, WBA:n mestaruudesta, helmikuun alussa Elhem Mekhaledia vastaan. Pelissä ovat myös muut mestaruudet.

Vaikka Baumgardner keskittyykin nyt täysin tulevaan helmikuun otteluun, on kamppailu Mayerin kanssa vielä elossa.

– Tiedän, että Mikaela haluaa revanssin ja se saattaa jossain vaiheessa tapahtua. Tällä hetkellä kaikki kortit ovat minun käsissäni, Baumgardner totesi.

Naisen viesti Mayerille on selvä:

– Sanoisin, että ota pala nöyryyttä, kerää itsesi, tee mitä sinun täytyy ja ehkä kohtaamme vielä.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit