Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Pärmäkoski tyytyväinen hiihtoonsa vapaalla – miehissä Norjalla hurjaa ylivoimaa

Perttu Hyvärinen maastohiihto
AOP

Toblachissa kisattiin lauantaina vapaan hiihtotavan 10 kilometrin kilpailut. Suomalaisista parhaiten sijoittui Krista Pärmäkoski, joka sijoittui yhdeksänneksi. Miehissä parhaasta sijoituksesta vastasi Perttu Hyvärinen.

Naisten 10 kilometrin vapaan hiihtotavan kilpailusta tuli ruotsalainen Ebba Anderssonin näytös. Ainoa, joka pääsi edes lähelle ruotsalaisen vauhtia oli toiseksi sijoittunut Jessie Diggins, joka hänkin jäi 13,3 sekunnin päähän voittajasta. Kolmanneksi sijoittunut Ingvild Flugstad Östberg jäi voittajasta jo yli puoli minuuttia.

Krista Pärmäkoski pääsi suomalaisista parhaaseen vauhtiin maastohiihdon maailmancupin kympillä. Pärmäkoski sijoittui vapaan hiihtotavan kilpailussa yhdeksänneksi 47,3 sekunnin päässä kilpailun voittaneesta Ruotsin Ebba Anderssonista.

Maailmancupin normaalimatkan cuppia johtava Kerttu Niskanen jäi päivän kisassa sijalle kaksitoista. Hän tipahti samalla kolmanneksi kokonaismaailmancupissa.

Miehissä norjalaisjuhlat

Norjan mieshiihtäjät hallitsivat täysin suvereenisti maastohiihdon vapaan hiihtotavan kymppiä. Pål Golberg voitti kilpailun 0,3 sekunnin erolla joukkuetoveriinsa Simen Hegstad Krügeriin ja Johannes Hösflot Kläbo jätettiin kolmanneksi 2,8 sekuntia voittajaa hitaampana.

Norjan hiihtäjät valtasivat kilpailussa seitsemän kärkisijaa. Norjan rintamaa onnistuivat rikkomaan vain Ranskan Hugo Lapalus ja Saksan Friedrich Moch, jotka jättivät kahdeksannen norjalaisen Sjur Röthen sijalle kymmenen.

Perttu Hyvärinen hiihti kilpailussa 11:nneksi ja Iivo Niskanen 12:nneksi. Hyvärinen kamppaili paikasta kärkikymmenikköön, mutta tipahti kilpailun viime kilometreillä kärkikymmeniköstä. Niskanen hiihti nousujohteisesti ja paransi asemiaan vähitellen kohti kilpailun loppua.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Talviurheilu