Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Alppihiihdon MM-hopeamitalisti Elena Fanchini on kuollut 37-vuotiaana

Elena Fanchini
AOP

Entinen alppihiihtäjä Elena Fanchini hävisi kamppailunsa syöpää vastaan ja menehtyi kotonaan 37-vuotiaana.

Italialainen alppihiihtäjä Elena Fanchini on kuollut 37-vuotiaana taisteltuaan syöpää vastaan. Asiasta kertoi Italian talviurheiluliitto. Fanchini menehtyi kotonaan Solatossa 8.2.

Fanchinin alppihiihtoura päättyi ennenaikaisesti, kun naisella todettiin syöpä. Italialainen kilpaili vuosien 2006, 2010 ja 2014 talviolympialaisissa, mutta joutui vetäytymään Pyeongchangin kisoista vuonna 2018, kun syöpä löydettiin. Viimeisen kerran Fanchini nähtiin kisarinteessä loppuvuodesta 2017.

Fanchini nousi neljästi maailmancupin palkintokorokkeelle ja voitti syöksylaskussa kultaa kahdesti vuosina 2005 ja 2015.

Kaksinkertainen olympiavoittaja, yhdysvaltalainen Mikaela Shiffrin twiittasi Fanchinin muistoksi hetki sen jälkeen, kun oli voittanut hopeaa parhaillaan käynnissä olevissa alppihiihdon MM-kisoissa.

– Tämä oli päivä täynnä tunteita. On niin paljon, mitä haluaisin jakaa… mutta se mikä painaa eniten, on Elena Fanchinin menetys, Shiffrin kirjoitti.

– Lähetän surunvalitteluni koko Fanchinin perheelle, joka on vaikuttanut intohimollaan ja ystävällisyydellään niin vahvasti lajiimme ja koko maailmaan.

– Sydämeni on myös Italian joukkueen kanssa, joka on nyt hyvin syvästi loukkaantunut, yhdysvaltalainen päätti.

Lähde: The Guardian

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Talviurheilu