Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Rajusti kaatunut Perttu Hyvärinen turhautui maalialueella: “Älkää pahoittako mieltä”

Perttu Hyvärinen turhautui MM-kisoissa
AOP

Perttu Hyvärinen oli paras suomalaismies hiihdon MM-kisojen perjantain yhdistelmähiihdossa. Täysin tyytyväisenä mies ei kuitenkaan maaliin saapunut.

Suomalaismiesten perjantain yhdistelmäkilpailu tarjosi suomalaisittain paljon tapahtumaa, vaikkakaan ei kovin positiivisessa mielessä. Arsi Ruuskanen katosi mystisesti kilpailun alkutaipaleella ja Iivo Niskanen hyytyi vapaan osuudella täysin.

Perttu Hyvärinen oli päivän paras suomalaismies ja hiihti sijalle 10. Tyytyväiseksi miehen reaktiota ei voi kuitenkaan kuvailla sillä mies hiihti maaliviivan yli voimasanojen saattelemana.

– Sykähdytti itseä, kun kisa meni aika lailla päin p*rsettä. Oli kyllä aika iso pettymys. Odotin paljon enemmän itseltäni, Hyvärinen summasi Ylen haastattelussa.

Yksi syy Hyvärisen harmitukseen oli varmasti hurja kaatuminen vapaan osuuden alkupuolella. Ylen tv-haastattelussa tilanne jo hieman huvitti miestä itseään, eikä Hyvärinen jäänyt tilannetta liikaa voivottelemaan.

– Tyylikäs oli kyllä kaatuminen. Jos kaatuu niin tuolla tavalla se pitää tehdä.

Kuntoonsa Hyvärinen oli kuitenkin kaiken kaikkiaan tyytyväinen. Kunnon ajoitus on miehen mukaan onnistunut hyvin ja hän odottaa hyvillä mielin tulevaa 15 km vapaan kilpailua.

– Operaatio kuntoon pääsy onnistui ihan hyvin. Kyllä ihan hyvässä tikissä olen ja vapaa kulti tänään ihan hyvin.

Raskas ja kova kilpailu purkautui maalialueella turhautumisena ja osansa pettymyksestä saivat myös Hyvärisen hiihtovälineet.

– Älkää pahoittako mieltä, välillä vaan lämpenee tunnelma. Arvokisoihin kuuluu, että otetaan miehestä kaikki ulos.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Talviurheilu