Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Kylmää kyytiä suomalaisille hiihdon MM-kisojen parisprinteissä – “Enempää ei olisi voinut antaa”

Niilo Moilanen Planica 2023
AOP

Suomen joukkueet eivät pystyneet vastaamaan kärjen vauhtiin Planican MM-kisojen parisprinteissä.

Jasmi Joensuu ja Krista Pärmäkoski olivat naisten kilpailussa kuudensia. Eroa kärkeen kertyi kuitenkin 38 sekuntia, eivätkä suomalaisnaiset pysyneet kärjen vauhdissa.

Joensuu pyrki pysymään hyvissä asetelmissa kärjen takana. Heti ensimmäisellä kierroksella Yhdysvaltojen Jessie Diggins lähti kuitenkin pitämään todella kovaa vauhtia, joka lopulta väsytti Joensuun.

– Kaikkeni laitoin peliin, mutta vauhti oli vielä liikaa. Hyvä mieli kaikesta huolimatta. Lähdetään kasvamaan ja joku päivä ollaan vielä podiumilla, Joensuu summasi kisan jälkeen Ylen tv-haastattelussa.

Pärmäkoski myönsi eilisen yhdistelmäkilpailun painaneen jaloissa jonkin verran ja mitalisijojen karatessa tavoittamattomiin myös naisen taistelutahto hieman hyytyi. Viestiä ajatellen Pärmäkoski piti päivän kisaa kuitenkin hyvänä testinä.

Suomalaismiesten Niilo Moilasen ja Joni Mäen sijoitus oli 11. Kilpailun puolivälin paikkeilla eroa kärkeen alkoi syntymään ja se venähti lopulta lähes minuutin mittaiseksi.

– Ensimmäinen ja toinen osuus oli vähän turhan kovaa ja se koitui kohtaloksi kolmannella osuudella. Aika maksimisuoritus tänään, että enempää ei olisi voinut antaa, Moilanen myönsi kisan jälkeen haastattelussa.

Erityisesti miehillä vaihdot sujuivat hyvin, mutta paukkuja kärjen haastamiseen ei tänään ollut riittävästi. Naisten kisan vei Ruotsi ja miesten kisan Norja.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Talviurheilu