Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

MM-kisoissa kaatuneen Kerttu Niskasen jalan tilasta uutta tietoa – “Ei sille sen kummempia pysty tekemään”

Kerttu Niskanen Planican MM-kisoissa
AOP

Lauantaina pahasti kaatunut Kerttu Niskanen paljasti vointinsa MM-kisojen 10km kisan alla.

Kerttu Niskanen kaatui pahasti MM-kisoissa lauantaina yhdistelmäkilpailun alkulämmittelyssä. Niskanen hiihti kivuista huolimatta lauantain kilpailussa hienosti viidenneksi. Sunnuntaina jalka vaati kuitenkin lepoa, eikä Niskasta nähty odotuksista huolimatta parisprintissä.

– Tuntuu juu. Mutta oli mukavaa, että pääsin suksille. Katse on huomisessa. Ihan ok vointi, Niskanen kommentoi vointiaan medialle Ilta-Lehden mukaan.

– En ole pystynyt harjoittelemaan normaalisti. Jalan piti antaa olla levossa. Ei sille pysty sen kummempia tekemään.

Maanantaina jalka oli tuntunut lenkillä Niskasen mukaan riittävän hyvältä tiistain kisaan. Nainen jättää kuitenkin kunnon viimeisen tarkastuksen tiistaiaamulle.

– Ihan hyvin pystyin hiihtämään. Tiistaiaamuna ollaan viisaampia, että tuntuuko ollenkaan vai minkä verran tuntuu. Eihän sitä koskaan tiedä, mikä on vointi aamulla. Näen, että olen kympillä hiihtämässä.

Tiistaina MM-kisoissa naiset hiihtävät siis 10 kilometriä vapaalla hiihtotavalla. Väliaikalähdöllä hiihdettävän kilpailun lähtöviivalle asettuvat suomalaisnaisista Niskasen lisäksi sunnuntain parisprintissä hiihtäneet Krista Pärmäkoski ja Jasmi Joensuu sekä skiathlonissa hiihtänyt Eveliina Piippo.

Suomen joukkueen hiihdot Planican MM-kisoissa ovat toistaiseksi sujuneet hieman alavireisesti. Niskanen on naisten puolella kenties vahviten vielä mitalitoivoa ylläpitävä hiihtäjä. Erityisesti lauantaina hiihdettävään 30km yhteislähtökilpailuun Niskanen lähtee taistelemaan mitaleista, mikäli jalan kunto sen vain sallii.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Talviurheilu