Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Norjalaismiehiltä hurjaa dominointia MM-kisoissa 15 kilometrillä – Pieni ryppy tuloksessa jäi kuitenkin kaivelemaan

Norjalaiset dominoivat MM-kisoissa
AOP

Miesten 15 kilometrin vapaan kilpailu Planican MM-kisoissa oli norjalaisten suvereenia esitystä. Kaikki neljä ensimmäistä sijaa menivät vuonomaalaisille.

Kilpailun voittoon hiihti Simen Hegstad Krueger. Hopeaa nappasi Harald Østberg Amundsen ja pronssia Hans Christer Holund.

Johannes Høsflot Klæbo jätettiin ensimmäistä kertaa näissä MM-kisoissa palkintopallin ulkopuolelle neljänneksi. Klæbo hiihti kilpailun lopun todella kovaa, mutta ei aivan saanut Holundia kiinni ja taisteltua itseään pronssille.

Ainut pieni ryppy, joka norjalaisia jäi kenties painamaan, oli viitoisvoiton lipsahtaminen käsistä. Maan viides hiihtäjä, Sjur Røthe hiihti nimittäin kilpailussa “vasta” kuudenneksi. Ruotsin William Poromaa onnistui kiilaamaan itsensä norjalaisrintaman väliin ja estämään Norjaa saavuttamasta ensimmäistä viitoisvoittoa sitten 1920-luvun.

Perttu Hyvärinen oli parhaana suomalaisena 13. Niko Anttola hiihti hienosti sijalle 24, jääden hieman vajaa kaksi minuuttia kilpailun kärjestä. Remi Lindholm oli kilpailun 32. ja varahiihtäjänä kisoihin matkannut Markus Vuorela 43.

Lindholm kommentoi pettyneenä kilpailuaan Ylen tv-haastattelussa. Päivä oli miehen mukaan ollut vaikea.

– En ole kovin tyytyväinen tämän päivän vetoon. Ei vain yksinkertaisesti riittänyt. Ei vain jaksanut tarpeeksi kovaa hiihtää.

Loistavasti uransa ensimmäisessä aikuisten arvokisastartissa hiihtänyt Anttola puolestaan kommentoi tyynen varmasti omaa suoritustaan.

– Kyllä tiesin, että oma perustaso on sen verran hyvä, että kun vain hiihtää omalla perustasolla niin tulos on sitten sen mukainen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Talviurheilu