Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Amerikkalainen jalkapallo

Baltimore Ravensilta murskaava esitys! – Päävalmentajalta hulvaton temppu voiton jälkeen

Baltimore Ravensin pelinrakentaja Lamar Jackson.
AOP

NFL:n runkosarjaa on jäljellä enää yksi otteluviikko. Ensi viikonloppuna ratkeaa loput pudotuspelipaikat. AFC:n konferenssin puolella ykkösjoukkue on jo selvillä ja se, joka saa vapaan viikon runkosarjan jälkeen. Konferenssin voittoon eteni hurjan kauden pelannut Baltimore Ravens. Ravens murskasi 17. otteluviikon ottelussa vahvaa kautta pelaavan Miami Dolphinsin. 

John Harbaughin valmentama Baltimore Ravens varmisti NFL:n runkosarjan toiseksi viimeisellä otteluviikolla AFC:n konferenssin voiton. Ravens murskasi kotiyleisönsä edessä AFC:n kärkisijoista pelaavan Miami Dolphinsin selvin 56-19 -lukemin.

Tämä tarkoittaa sitä, että Ravensin runkosarjan viimeinen ottelu Pittsburgh Steelersiä vastaan on merkityksetön, eikä Ravensia nähdä ensimmäisellä pudotuspeliviikolla tositoimissa. Ravens kohtaa pudotuspelien toisella kierroksella heikoiten runkosarjassa sijoittuneen, joka selvittää tiensä ensimmäiseltä kierrokselta jatkoon.

Ravensin pelirakentaja Lamar Jackson pelasi loistavan ottelun jälleen kerran heittämällä yhteensä viisi touchdownia. Jackson heitti palloa 21 kertaa ja onnistui 18 kertaa heitoissaan keräten yhteensä 321 jaardia.

Eniten jaardeja Ravensin hyökkäyksessä eteni kiinnioton myötä tulokaslaitahyökkääjä Zay Flowers. Flowers otti kolme koppia ja teki touchdownin, joka oli 75 jaardin mittainen. Hyökkäyksen syvyyspelaaja Isaiah Likely otti ottelussa kaksi koppia, joista kumpikin oli touchdown.

Ottelun jälkeen sosiaaliseen mediaan välittyi videokuvaa Ravensin pukukopista, jossa päävalmentaja Harbaugh juhlisti voittoa mahtavalla tanssilla joukkueen edessä.

Dolphins pelaa runkosarjan viimeisen kamppailun Buffalo Billsiä vastaan. Voitolla Dolphins varmistaa konferenssissa toisen sijan ja pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle heikoimman mahdollisen vastustajan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Amerikkalainen jalkapallo