Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Snooker

O’ Sullivanille tappion kokenut snookertähti kritisoi yleisön käytöstä: “Se on naurettavaa”

Ali Carter
AOP

Ali Carter pettyi Alexandra Palacen yleisön käytökseen koettuaan 10-7 tappion Ronnie O’ Sullivanille. Lajin kaikkien aikojen parhaimpien pelaajien joukkoon lukeutuva O’ Sullivan otti uransa kahdeksannen Masters-voiton.

Kuten aiemmin uutisoimme, Ronnie O’ Sullivan pääsi juhlimaan myöhään sunnutaina Lontoon Masters-turnauksen voittoa. Finaalissa vastaan asettunut Ali Carter joutui pettymään karvaimmalla mahdollisella tavalla oltuaan pelissä jo 6-3 johdossa.

Carterin tehtävästä teki entistäkin vaikeamman äänekkään lontoolaisyleisön käytös. Tuomari joutui puuttumaan useaan otteeseen O’ Sullivanille tukensa osoittaneiden katsojien toimintaan.

– Kun pelaat Ronnieta vastaan, pelaat myös yleisöä vastaan. Se on vain hyväksyttävä. Tein parhaani, mutta se ei riittänyt tällä kertaa, Carter myönsi tuoreeltaan ottelun jälkeen.

Pari päivää tappiota sulateltuaan mies otti kuitenkin yleisön toiminnan jälleen puheeksi.

– On tarpeeksi vaikeaa voittaa hänet (O’Sullivan), Carter aloitti.

– Mutta kun ihmiset huutavat, kun olet lyömässä, ja sanovat typeriä asioita tärkeinä hetkinä, koska puolet heistä ei ole tarpeeksi älykkäitä, se on naurettavaa. Yleisössä oli joitain todellisia idiootteja, ja heidän käyttäytymisensä oli uskomatonta.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Snooker