Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Amerikkalainen jalkapallo

NFL:n pudotuspelien toinen kierros käyntiin! – Tarjolla upeat ottelut

Baltimore Ravensin pelinrakentaja Lamar Jackson.
AOP

Amerikkalaisen jalkapallon maailman ykkössarjassa eli NFL:ssä käynnistyy pudotuspelien toinen kierros. Jäljellä on enää kahdeksan parasta joukkuetta ja tänä viikonloppuna selvitetään AFC:n sekä NFC:n konferenssien finaalijoukkueet. Ottelut käynnistyvät lauantaina Suomen aikaa Baltimoresta ja päättyvät Buffaloon maanantai vastaisena yönä Suomen aikaa.

NFL:n pudotuspelit ovat edenneet toiselle kierrokselle. Viime viikonloppuna pelattiin pudotuspelien villi kortti kierros, kun kuudesta ottelusta selvitettiin kuusi jatkajaa pudotuspeleissä. Nämä joukkueet ovat uudestaan tulessa tällä viikolla ja mukaan otetaan runkosarjan parhaiten menestyneet joukkueet kummastakin divisioonasta.

Lauantaina ottelut käynnistyvät AFC:n puolelta, kun runkosarjan vahvin joukkue Baltimore Ravens isännöi Houston Texansia. John Harbaughin joukkue joutuu kotiyleisönsä edessä kovaan testiin, sillä DeMeco Ryansin valmentama Texans esitti kotiyleisönsä edessä viikko sitten melkoisen näytöksen pelinrakentaja C.J. Stroudin johdolla.

Myöhäisempi lauantain ottelu pelataan länsirannikolla, kun pitkäaikaiset viholliset San Francisco 49ers ja Green Bay Packers kohtaavat. Kyle Shanahanin valmentama 49ers eteni tällä kaudella NFC:n konferenssin voittoon ja sai huilata viime viikonlopun. Matt LaFleurin valmentama Packers esitti sen sijaan konferenssin toiseksi runkosarjassa sijoittunutta Dallas Cowboysia vastaan tylyn esityksen. Packers haki Teksasista murskavoiton.

Vastustajat lauantain otteluiden voittajille selviävät sunnuntaina. Sunnuntai-iltana Suomen aikaa NFC:n puolella Detroit Lions isännöi Tampa Bay Buccaneersia. Myöhäisillan ottelussa AFC:n konferenssin puolella Buffalo Bills kohtaa Kansas City Chiefsin, joka on hallitseva Super Bowl -voittaja.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Amerikkalainen jalkapallo