Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Amerikkalainen jalkapallo

31 vuoden karmea odotus päätökseen! – Häviämään tottunut Detroit Lions NFC:n konferenssifinaaliin

Detroit Lions juhlii touchdownia.
AOP

NFL:n pudotuspeleissä on NFC:n konferenssin finaalipari selvillä, josta voittaja etenee Las Vegasissa pelattavaan Super Bowliin. NFC:n mestaruudesta pelaavat tällä kaudella viime vuoden tapaan San Francisco 49ers, joka oli runkosarjassa myös vahvin. 49ers saa vastaansa sunnuntaina kotiyleisönsä edessä fanit villinneen Detroit Lionsin. Lions kaatoi pudotuspelien toisella kierroksella Tampa Bay Buccaneersin.

Dan Campbellin valmentaman Detroit Lionsin 31 vuoden odotus on ohi. Joukkue pelaa ensimmäistä kertaa sitten 1990-luvun alun NFC:n konferenssifinaalissa. Lions kaatoi Divisional roundin ottelussa Tampa Bay Buccaneersin 31-23 -lukemin.

Lions pelasi kauttaaltaan vahvan ottelun. Pelinrakentaja Jared Goff pelasi erittäin varmasti heittämällä ottelussa 43 kertaa ja onnistumalla 30 kertaa yrityksessään. Goff keräsi yhteensä 287 jaardia ja heitti kaksi touchdownia. Touchdownit menivät tähtihyökkääjä Amon-Ra St. Brownin ja Josh Reynoldsin nimiin. St. Brown koppasi pallon kahdeksan kertaa ja keräsi 77 jaardia.

Goffin ykköskohde ottelussa oli tuttuun tapaan sisempi laitahyökkääjä, tulokas Sam LaPorta, joka otti yhdeksän koppia ja keräsi 65 jaardia. Juoksuhyökkäyksestä vastasi touchdownin viimeistellyt Jahmyr Gibbs. Gibbs kantoi palloa yhdeksän kertaa ja eteni 74 jaardia. Gibbs otti ottelussa myös neljä koppia ja eteni 40 jaardia.

Buccaneersin pelinrakentaja Baker Mayfield pelasi kahdesta syötönkatkosta huolimatta erinomaisen kamppailun. Entinen NFL:n varaustilaisuuden ykkösvaraus onnistui 26 heitossa ja viimeisteli 349 jaardia. Mayfield heitti kolme touchdownia. Nämä menivät erinomaisen pelin jälleen pelanneelle Mike Evansille sekä Cade Ottonille ja Rachaad Whitelle. Evans keräsi kahdeksalla kopilla 147 jaardia.

Lions on kohdannut pudotuspeleissä historiassaan San Francisco 49ersin kahdesti ja näistä voitot ovat 1-1.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Amerikkalainen jalkapallo