Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Amerikkalainen jalkapallo

NFL:n supertähti jatkaa hurjaa putkea! – Jälleen AFC:n konferenssifinaaliin

Kansas City Chiefsin Patrick Mahomes hurjasteli Buffalo Billsiä vastaan.
AOP

Amerikkalaisen jalkapallon maailman ykkössarja NFL:n pudotuspelit ovat kolmea ottelua vaille valmiit. NFL:ssä pelattiin kaksi viimeistä Divisional roundin ottelua sunnuntaina maaliin ja nyt neljä parasta joukkuetta ovat selvillä. AFC:n konferenssifinaalissa kohtaavat konferenssin ykköstilan runkosarjassa napannut Baltimore Ravens sekä Kansas City Chiefs. Chiefs kaatoi maanantain vastaisen yön jännärissä Buffalo Billsin.

Andy Reidin valmentama Kansas City Chiefs eteni jo kuudetta vuotta putkeen tähtipelinrakentaja Patrick Mahomesin johdolla AFC:n konferenssifinaaliin. Chiefs kaatoi AFC:n Divisional roundin ottelussa, eli pudotuspelien toisella kierroksella Buffalo Billsin 27-24 -lukemin.

Ottelu ratkesi Highmark Stadiumilla todella dramaattisesti, sillä vajaat kaksi minuuttia ennen ottelun päätöstä Bills pääsi yrittämään tasoitusta potkumaalilla, mutta potkaisija Tyler Bass potkaisi oikeasta tolpasta ohi 44 jaardisen yrityksen. Tämän jälkeen Chiefsin hyökkäys sai pallon ja pääsi kuluttamaan ajan loppuun.

Bassin ohi potkaistu pallo tuo mieleen Billsin Super Bowl -ottelun vuodelta 1991, kun joukkueen silloinen potkaisija Scott Norwood potkaisi 47 jaardin potkumaaliyrityksen oikeasta tolpasta ohi. Mikäli potku olisi mennyt haarukkaan, niin Bills olisi juhlinut Super Bowl -voittoa New York Giantsia vastaan 22-20 -lukemin, mutta Tampassa joukkue taipui 20-19 -lukemin reilun 73 tuhannen katsojan edessä.

Sunnuntaisessa ottelussa Mahomes heitti yhteensä 17 onnistunutta heittoa 23’sta yrityksestä ja viimeisteli kaksi touchdownia. Jaardeja Mahomes keräsi yhteensä 215 kappaletta. Ykkösheittokohde oli kahden touchdownin sisempi laitahyökkääjä Tarvis Kelce, joka koppasi viisi heittoa kuudesta ja keräsi 75 jaardia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Amerikkalainen jalkapallo