Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Amerikkalainen jalkapallo

NFL:ssä luvassa hurja konferenssifinaali! – “Uskomaton taistelu…”

Patrick Mahomes, Kansas City Chiefsin pelinrakentaja.
AOP

NFL:ssä pelataan sunnuntaina kaksi konferenssifinaalia. Voittajat kummastakin konferenssifinaalista etenevät helmikuun toisena sunnuntaina pelattavaan Super Bowliin. Super Bowl pelataan tänä vuonna Las Vegasissa. AFC:n konferenssifinaalissa pelaavat runkosarjan ykkösjoukkue Baltimore Ravens ja hallitseva Super Bowl -mestari Kansas City Chiefs.

John Harbaughin valmentama Baltimore Ravens pääsee yrittämään pääsyä Super Bowliin ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2013. Tuolloin Ravens eteni aina Super Bowl -mestaruuteen asti toista kertaa organisaation historiassa.

Andy Reidin valmentama Kansas City Chiefs on ollut käytännössä viime vuodet vakiovuorolla mukana AFC:n konferenssifinaalissa. Patrick Mahomesin aikakautena joukkue on juhlinut Super Bowl -mestaruutta kahdesti ja pelannut viidellä edellisellä kaudella AFC:n konferenssifinaalissa. Tämän vuoden konferenssifinaali on siis jo kuudes putkeen.

Ravens kaatoi M&T Bank Stadiumilla viime viikon ottelussa Houston Texansin selvästi. Chiefs haki maukkaan vierasvoiton Buffalosta kaatamalla Buffalo Billsin 27-24 -lukemin. Billsillä oli reilu minuutti ennen varsinaisen peliajan päätöstä mahdollisuutta viedä ottelu jatkoajalle, mutta Taylor Bassin potku meni oikealta ohi. Tämän jälkeen Chiefsille riitti yksi 1st down finaalipaikan varmistamiseen.

Ravensin pitkäaikainen pelinrakentaja Lamar Jackson pelaa uransa ensimmäisessä konferenssifinaalissa ja saa tärkeän lisän heittohyökkäykseen takaisin, kun sisempi laitahyökkääjä Mark Andrews palaa loukkaantumisen jälkeen kokoonpanoon.

Ottelun voittaja kohtaa Super Bowlissa joko San Francisco 49ersin tai Detroit Lionsin, jotka pelaavat maanantain vastaisena yönä Suomen aikaa oman konferenssifinaalinsa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Amerikkalainen jalkapallo