Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Amerikkalainen jalkapallo

Jatkuuko NFL-seuran uskomaton tuhkimotarina? – “Kaikki on mahdollista…”

Brock Purdy San Francisco 49ersin pelinrakentaja.
AOP

NFL:ssä pelataan sunnuntaina ja maanantain vastaisena yönä Suomen aikaa kaksi konferenssifinaalia. Konferenssifinaalien voittajat jatkavat matkaansa Super Bowliin, joka pelataan kahden viikon kuluttua Las Vegasissa. NFC:n konferenssifinaalissa kohtaavat runkosarjan ykköseksi sijoittunut San Francisco 49ers ja kolmanneksi sijoittunut Detroit Lions.

Kyle Shanahanin valmentama San Francisco 49ers hakee paikkaa Super Bowlissa ensi kertaa sitten vuoden 2020. Tuolloin joukkue kohtasi Andy Reidin valmentaman Kansas City Chiefsin, joka pelaa tänäkin vuonna AFC:n konferenssifinaalissa Baltimore Ravensia vastaan.

49ers pelasi viime vuonna NFC:n konferenssifinaalissa, mutta lukuisten loukkaantumisten siivittämänä joukkue taipui Philadelphia Eaglesille, joka taipui Super Bowlissa Chiefsille.

49ers kohtaa NFC:n konferenssifinaalissa kotiyleisönsä edessä Dan Campbellin valmentaman Detroit Lionsin, joka on edennyt kahdella hienolla kotivoitolla NFC:n konferenssifinaaliin. Campbellin johdolla Lions on parissa vuodessa tehnyt nousun heittopussista NFC:n varteenotettavaksi mestarisuosikiksi.

Lions on matkallaan konferenssifinaaliin kaatanut kotonaan Los Angeles Ramsin ja Tampa Bay Buccaneersin. Ramsia vastaan pelattu villi kortti -kierroksen ottelu oli kokonaisuudessaan eeppinen näytelmä, joka kääntyi pisteen erolla Lionsin hyväksi.

Lionsin tuhkimotarina on ollut tähän mennessä jo melkoinen ja se saattaa saada jatkoa. Lions ei ole pudotuspeleissä voittanut vierasottelua yli 60 vuoteen, mutta vahvalla puolustuksella sekä perusvarmalla hyökkäyksellä on mahdollisuus tehdä tuhoja 49ersille. 49ers oli vaikeuksissa viikko sitten Green Bay Packersin kanssa, mutta Packersin kokemus ei riittänyt ottelussa.

Mikäli Lions haluaa ottelun voittaa tulee joukkueen puolustuksen linjamiehen Aidan Hutchinsonin olla todella korkealla tasolla ja aiheuttaa painetta toisen kauden pelinrakentaja Brock Purdylle sekä hidastaa Christian McCaffreyn johtamaa juoksuhyökkäystä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Amerikkalainen jalkapallo