Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Pesäpallo

Superpesiksen aikataulu julkistettiin – näin kauden kulku muuttui alkuperäisestä

Superpesiksen aikataulu julkistettiin - näin kauden kulku muuttui alkuperäisestä
AOP

Ensin ilmoitettiin Itä–Länsi-otteluiden siirrosta myöhemmäksi, nyt puolestaan vuorossa on Superpesiskausi. Pesäpalloliitto on viimein julkaissut Superpesiksen ohjelman, jonka mukaan kausi pyörähtää käyntiin 1. kesäkuuta. Se on kuukautta myöhemmin kuin alun perin oli suunniteltu. Kauden aloitus on kuitenkin aikaisemmin kuin viime vuonna.

Uusi aikataulu koskee sekä miesten että naisten Superpesiksen alkua. Kesäkuun ohjelmassa otetaan huomioon koronarajoitukset ja pelitahti on kevyempi kuin loppukesästä.

Koti- ja vierasottelut jaetaan tasaisesti seurojen kesken. Pelitahti kuitenkin tiivistyy heinä-elokuussa. Koska kausi päästään aloittamaan jo kesäkuussa, on pudotuspelit mahdollista pelata paras viidestä -ottelusarjoina. Mestaruudet ratkaistaan viimeistään 26. syyskuuta.

Pesäpalloliiton toiminnanjohtaja Petri Pitkäranta painottaa, että aikataulumuutokset on tehty seurojen toiveita kuunnellen. Koronarajoitusten uskotaan hellittävän kesäkuun alkuun mennessä niin, että kausi saadaan kunniakkaasti polkaistua käyntiin suunnitellussa aikataulussa.

Miesten Superpesiksessä Suomen mestaruudesta kilpailee 15 joukkuetta, naisten puolella puolestaan 13. Miesten hallitseva suomenmestari on Sotkamon Jymy. Naisten mestaruutta viime vuonna juhli Jyväskylän Kirittäret.

Varsinainen otteluohjelma julkaistaan perjantaina 7. toukokuuta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Pesäpallo