Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Pesäpallo

Superpesispelaajan penkkitulos pudottaa jakkaralta: ”Voimailu on lähellä sydäntä”

Patrik Wahlstenilla riittää voimaa
AOP

Joensuun Mailaan täksi kaudeksi siirtynyt lyöjäjokeri Patrik Wahlsten vieraili Aitiopaikka-podcastissa jutustelemassa alkavasta kaudesta.

Wahlsten on kaikilla kolmella pelaamallaan täydellä kaudella kuulunut Superpesiksen kotiuttajaeliittiin. Viimeistään viime kaudella mies kasvoi liian suureksi Koskenkorvan häntäpään joukkueeseen. Wahlsten moukaroi viime kaudella 24:ssä ottelussa 3 + 69 = 72 juoksua.

-Kyllä se menestyksen tavoittelu oli suurin syy siirrolle. Tänne lähdettiin hakemaan menestystä omalle uralla. Samalla kiva nähdä millaista pesis on täällä muualla, Wahlsten spekuloi.

Lyöjäjokerina pelaava Wahlsten tuo Joensuuhun taitoa, mutta ennen kaikkea raakaa kotiutusvoimaa. Joensuulta puuttui viime kaudella puhdasverinen lyöjäjokeri, kun Juha Niemi siirtyi Tampereelle. Wahlsten tunnetaan ahkerana voimailijana, joten pallo saa varmasti kyytiä myös alkavalla kaudella.

-Voimailu on tosiaan lähellä sydäntä. Penkistä ennätys on 160 kiloa, mutta tällä hetkellä nousee 150. Rinnalle vedosta nousee 145. Kyllähän se voima näkyy siinä lyömisessä, mutta pesäpalloilijalle on oikeastaan pelipaikasta riippumatta tärkeää voima ja räjähtävyys, Wahlsten alleviivaa.

Kevään harjoitusottelut ovat sujuneet Joensuulta mainiosti. Se on voittanut kaikki pelaamansa neljä harjoitusottelua – viimeksi hallitsevan mestarin Sotkamon Jymyn puhtaasti 2 – 0. Joensuu on yksi suurimmista mestariehdokkaista myös tällä kaudella.

Wahlstenin haastattelun voi kuunnella kokonaan sanomalehti Karjalaisen verkkosivuilta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Pesäpallo