Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Pesäpallo

Kaiken voittaneen huippulukkarin lapsuuden unelma lähellä toteutumista – ”yksi uran kohokohdista”

Topi Kosonen
AOP

Pattijoen Urheilijoiden Topi Kosonen on voittanut urallaan lähes kaiken mahdollisen. Suomen mestaruuden lisäksi Lappeenrannasta pesiskartalle ponnistanut Kosonen on urallaan valittu kauden parhaaksi pelaajaksi, lukkariksi, sekä sisä- ja ulkopelaajaksi.

Yksi unelma on kuitenkin vielä toteutumatta – Kosonen ei ole koskaan päässyt pelaamaan Superpesistä syntymäkaupungissaan Lappeenrannassa. Alkavalla kaudella tilanne on kuitenkin lähellä muuttua, sillä Pattijoki pelaa 21.8 vierasottelun Imatran Pallo-Veikkoja vastaan Lappeenrannan vanhalla kentällä. Ilman loukkaantumisia Kosonen nähdään varmuudella keltamustien lukkarina.

-Odotan peliä suurella innolla. Muistan jo lapsuudesta haaveen pelata jonain päivänä Superpesistä Vanhiksella. Kuvittelin sen tapahtuvan Pesä-Ysien paidassa. Vaikka paita on jo pitkään ollut keltamusta, on tästä pelistä varmasti tulossa yksi kesän ja koko uran kohokohdista, Kosonen tunnelmoi IPV:n tiedotteessa.

Pattijoki lähtee alkavaan kauteen haastavista asemista ja Kososen harteilla on jälleen paljon. Kausiennakoissa joukkueen ennustetaan jäävän pudotuspelien ulkopuolelle, mutta lukkaripeliin kausi ei varmuudella tule kaatumaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Pesäpallo