Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Pesäpallo

MansePP:n tähtipelaaja kritisoi entistä seuraansa: ”Nyt ympärillä on jälleen paljon todellisia ammattilaisia”

Henri Puputti JymyJusseissa
AOP

Superpesiksen tähtikaartiin kuuluva Henri Puputti siirtyi täksi kaudeksi JymyJusseista MansePP:n riveihin. Puputti ei ollut ainut Tampereelle vaihtanut, sillä MansePP kasasi siirtomarkkinoilla itselleen yhden pääsarjan kovimmista nipuista. Toinen huippuvahvistus on vuoden lukkariksi ja vuoden pesäpalloilijaksi lähivuosina valittu Juha Puhtimäki.

Puputti tunnetaan JymyJussien lisäksi myös Vimpelissä, jossa mies pääsi kokemaan upeita voittoja. JymyJusseissa menestys oli huomattavasti vaatimattomampaa ja pettymys paistaa Puputin Iltalehdelle antamassa haastattelussa.

-Itselläni pari edellistä kautta Seinäjoella olivat vaisuhkoja ja turhauttaviakin, eli virtaa päästä takaisin menestyksen pariin riittää rajusti. Nyt ympärillä on jälleen paljon todellisia ammattilaisia, jotka ymmärtävät, mitä menestyminen vaatii.

Monet ajattelivat Puputin lähteneen jäähdyttelemään Seinäjoelle, mutta siirto Tampereelle palautti miehen jälleen kirkkaimpiin valoihin. MansePP on avannut kauden voitoilla Hyvinkäästä, Pattijoesta sekä Joensuusta. Kauden alku onkin ollut tamperelaisjoukkueelta erittäin vakuuttava.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Pesäpallo