Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tokio 2020

Ryan Crouser ylivoimainen miesten kuulan karsinnassa – Tomas Walshilla vaikeaa

Ryan Crouser voitti mm-hopeaa Dohassa.
AOP

Yksi Tokion olympiakisojen odotetuimmista kenttälajeista on miesten kuulantyöntö. Miesten kuulassa käytiin karsintakilpailut tiistai-iltapäivänä ja poikkeuksellisesti kuulan karsinta työnnettiin kahdessa eri ryhmässä.

Kokonaistuloksissa paras oli Yhdysvaltain Ryan Crouser, joka työnsi helposti karsinnassa ensimmäisellään rajan 21,20 rikki. Crouserin tulos oli hänen tasolleen vaatimaton 22,05.

Miesten kuulan karsinnassa vain kuusi mörssäriä työnsivät yli karsintarajan. Karsintarajan ylitti Crouserin lisäksi Mesud Pezer, Tomas Walsh, Darlan Romani, Mostafa Amur Hassan ja Zane Weir. Weir työnsi karsinnassa ennätyksensä 21,25 ja Egyptin Hassan kauden parhaansa 21,23.

Ennätyksen 22,91 omaava Walsh oli karsinnassa vaikeuksissa, sillä jokainen hänen työnnöistään näytettiin ensin yliastutuiksi. Ensimmäinen ja kolmas työntö kantoivat reilusti yli karsintarajan, ja toisella työnnöllä tulos oli ainoastaan 20,38. Lopulta myös Walshin kolmas työntö hyväksyttiin ja hänen tuloksekseen karsinnasta tuli lopulta 21,49.

Mahdollisia mitalisuosikkeja miesten kuulaa olivat puolalaiset Michal Haratyk ja Konrad Bukowiecki, mutta molemmat jäivät karsintaan. Muita potentiaalisia finaalimenestyjiä olivat Tshekin Tomas Stanek ja Kroatian Filip Mihaljevic, mutta Stanekin pisin kantoi vaivaiset 20,47 ja Mihaljevicin 20,67.

Yhdysvaltain karsinnoissa ulos jäänyt Nick Ponzio vaihtoi kansalaisuutta ennen kisoja italiaan, josta häneltä löytyy sukujuuria. Ponzio jäi karsinnassa tulokseen 20.28. Ponzion maanmies Leonardo Fabbri työnsi karsinnassa 20,80, mutta jäi 14. Niin Ponzio kuin Fabbrikin ovat ennätystasoltaan lähempänä 22 metrin miehiä, joten karsintaan jäämistä voidaan heidän osaltaan pitää suurena pettymyksenä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tokio 2020