Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Tokio 2020

Miesten kolmiloikan olympiakulta hirmuhypyllä Portugaliin

Pedro Pichardo oli hyvässä vireessä loikkapaikalla.
AOP

Miesten kolmiloikan olympiakulta ratkaistiin Tokiossa torstai-aamuna Suomen aikaa. Kisassa voiton vei ylivoimaiseen tapaan kisan ehdoton suosikki Portugalia edustava Pedro Pichardo maansa ennätyksellä 17,98.

Pichardo aloitti kisan 17,61 kantaneilla loikilla teki kisan parhaansa kolmannella kierroksella, kun alkujaan Kuubaa edustanut Pichardo loikki voittoon riittäneen tuloksen 17,98. Pichardo jätti kisassa viidennen hypyn väliin ja astui sekä neljännen, että kuudennen yli.

Kisassa toiseksi venytti uudella ennätyksellään Kiinan Yaming Zhu. Kiinalaisella oli nousujohteinen kisa, sillä avaushyppy kantoi 16,63, mutta jo toisella kierroksella syntyi uusi ennätys 17,41. Zhun paras noteeraus 17,57 syntyi viidennellä kierroksella, jolloin kiinalainen loikki kisassa toiseksi ohi kolmannella kierroksella kisan parhaan hyppynsä tehneen Fabrice Zangon.

Burkina Fasoa edustavan Zangon paras suoritus toi tuloksen 17,47 ja tämä varmisti Burkina Fasolle maan historian ensimmäisen olympiamitalin. Zango oli jäämässä ulos kolmelta viimeiseltä kierrokselta ennen mitaliin kantaneita loikkiaan.

Kisassa neljänneksi jätettiin kokenut arvokisakävijä Will Claye. Yhdysvaltalainen oli jälleen olympiafinaalissa kauden parhaassa iskussaan hyppäämällä kolmannella kierroksella tuloksen 17,44, mutta tämä ei riittänyt mitaliin.

Vahvassa vireessä oli myös Algerian Mohamed Yasser Triki, joka hyppäsi maansa ennätyksen 17,43, mutta tämä ei riittänyt kisassa kuin viidenteen sijaan.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tokio 2020