Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Salibandy

Salibandyliiton hallituksen kokouksessa nimitettiin useita maajoukkuetoimijoita ja tiedotettiin useita ajankohtaisia asioita

salibandy
AOP

Salibandyliiton hallitus piti syyskauden ensimmäisen kokouksensa torstaina 9.9. Seuraavan kerran hallitus kokoustaa kuluvan kuukauden 28. päivä.

Ajankohtaisten asioiden katsauksessa toiminnanjohtaja Pekka Ilmivalta totesi liiton uuden organisaatiorakenteen olevan nyt valmis. Kaikkiaan uusia rekrytointeja tehtiin viisi ja organisaatiosta poistui kaksi henkilöä. Kesäpelaamisen tukihakemukset on saatu ja käsitelty. Liitto tukee kesäpelaamista enimmillään 69 000 eurolla.

Kokouksessa todettiin U19-maajoukkueiden menestys vastikään päättyneissä MM-tapahtumissa, joissa miehille tuli hopeaa ja naisille kultaa. Todettiin myös F-liigan liigalisenssien olevan kaikkien sarjaan osallistuvien osalta nyt kunnossa. F-liiga alkaa tulevana viikonloppuna.

Toiminnanjohtaja raportoi lisäksi F-liigan tuoreen mediasopimuksen ja F-liigaTV:n toiminnan aloituksen, sekä syyskuun alussa pidetyt webinaarit, joissa aiheina olivat seurojen varainhankinta, juridiikka sekä verotus.

Salibandyliitto varautuu selkeästi tappiolliseen tulokseen kuluvan vuoden talouden osalta. Suurimpina syinä tähän ovat kevätkauden 2020-21 osallistumismaksujen perimättä jättäminen ja joukkue- ja pelipassimäärissä tapahtunut laskusuuntaus. Joukkuemäärät tällä kaudella ovat vähentyneet ennen kaikkea poikien ja miesten puolella, mikä on huolestuttava asia ja jolla on suorat vaikutuksensa liiton talouteen.

Hallitus sai tiedoksi strategian toimeenpanoa ja vuoden 2022 toiminnan suunnittelua käsittelevän esityksen, jota käsitellään tarkemmin henkilöstön yhteistapaamisessa ensi viikolla. Toiminnanjohtajan alustaman keskustelun perusteella todettiin, että vuoden 2022 toiminnan suunnittelu voidaan valmistella esitetyn budjettiraamin pohjalta.

Hallitus päätti myös P11-sarjamaksun alentamisesta. Sarjat pelataan yhtä aluetta lukuun ottamatta 4 vastaan 4 -tyylisesti.

Kokouksessa hyväksyttiin myös työryhmän perustaminen F-liigan naisten sarjan kehitysryhmän yhteyteen. Työryhmä koordinoi yhdessä kehitysryhmän kanssa naisten ylimpien sarjojen sarjajärjestelmien tulevaisuuden kehitystyötä.

Työryhmään nimettiin Salibandyliiton varapuheenjohtaja Kaarina Vuori, Salibandyliiton pääsarjapäällikkö Jani Holopainen, PSS:n päävalmentaja Jukka Kouvalainen, TPS:n urheilujohtaja ja F-liigan naisten sarjan kehitystyöryhmän jäsen Perttu Kytöhonka sekä Kuopion Welhojen toiminnanjohtaja Panu Lappi.

Hyväksyttiin Salibandyliittoon myös kuusi uutta jäsenseuraa. Erotettiin eroilmoituksen perusteella yhdeksän jäsenseuraa ja vuosien 2018, -19, ja -20 jäsenmaksurästien perusteella kaksi jäsenseuraa.

Hallitus vahvisti myös seuraavat maajoukkueiden valmentajanimitykset:

Miesten maajoukkue
Lajivalmentaja: Mika Kohonen ajalle 1.6.-31.12.2021 vahvistamaan maajoukkueen valmistautumista koti-MM-kisoihin.

U17-tyttöjen maajoukkue
Päävalmentaja: Hannu Santanen
Lajivalmentajat: Jouni Kivinen ja Lasse Korhonen
Maalivahtivalmentaja: Ville Lindgren

U17-poikien maajoukkue
Lajivalmentajat: Henri Niskanen ja Ville Manner
Maalivahtivalmentaja: Ville Jokinen

Päätteeksi varapuheenjohtaja Vuori antoi suullisen katsauksen ajankohtaisista kansainvälisistä asioista. Tiedoksi annettiin myös Salibandyliiton esitys IFF:n perusteilla olevaan Hall Of Fameen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Salibandy