Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Salibandy

Salibandyliitto julkaisi raamit sarjakausien jatkamiselle uusien korona-rajoitusten alla

salibandy
AOP

Korona-tilanteen kiristyessä ovat myös rajoitukset urheilua ja samalla salibandyä kohtaan kiristyneet.

Suomen Salibandyliitto Ry:n toiminnanjohtaja Pekka Ilmivalta kommentoi, että kurjassa tilanteessa on jotain positiivistakin.

– Hyvä asia on se, että näillä raameilla voimme edelleen jatkaa ja edistää salibandyn junioritoimintaa. Se on positiivinen muutos viime talveen verrattuna. Toisaalta harmittaa ja ihmetyttää vietävästi, että aikuisten järjestäytynyt liikunta on asetettu taas pannaan. Toivotaan hartaasti, että tauko jää tällä kertaa lyhyeksi.

– Viranomaislinjausten tulkitseminen ei ole helppoa, joten saatamme hyvinkin joutua vielä vääntämään paikallisten viranomaisten linjauksista tai tulkinnoista, Ilmivalta ynnäilee.

Rajoitukset ovat eri alueilla erilaisia, joten kunkin alueen reaalitilanne löytyy aina alueen Aluehallintoviraston sivuilta.

Salibandyliiton tiedotteen mukaan seuraava salibandytoiminta jatkuu rajoitustenkin aikana:

– Kaikki junioritoiminta T18- ja P18- sekä näistä nuoremmissa ikäluokissa
– F-liiga (miehet ja naiset)
– Suomen Cupin loppuhuipennus 7.-9.1.2022 (miehet & naiset)
– miesten Divari
– T21 ja P21 SM-sarjat

Tauolle siirtyy kaikki muu pelitoiminta paikallisten rajoitteiden niin vaatiessa.

Kokoontumisrajoitukset ja korona-passi

Valtioneuvosto hyväksyi 28.12.2021 tartuntatautilain 58 i §:ssä tarkoitetun asetuksen korona-passin käytön rajoittamisesta määräaikaisesti. Asetuksella rajoitetaan poikkeuksellisesti korona-passin vaikutuksia siten, että 30.12.2021-20.1.2022 korona-passia ei voi käyttää yleisötilaisuuksissa ja asiakastiloissa vaihtoehtona alueellisille rajoituksille.

Tätä poikkeusta sovelletaan leviämisvaiheen tunnusmerkit täyttävien sairaanhoitopiirien alueilla. Asetus koskee kaikkia yleisötilaisuuksia ja asiakastiloja, joihin kohdistuu voimassa olevia rajoituksia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Salibandy