Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Peking 2022

Pekingin olympialaisten jäljiltä uusi doping-käry!

Laura Barquero Jiménez taitoluistelu Espanja
AOP

Pekingin talviolympialaisten jäljiltä on paljastunut uusi doping-käry, tällä kertaa taitoluistelussa. Pekingin taitoluistelukilpailuja varjosti jo aiemmin venäläisen Kamila Valievan doping-käry.

Espanjalainen taitoluistelija Laura Barquero Jiménez on Kansainvälisen testausviraston ITA:n mukaan antanut Pekingin olympialaisissa positiivisen doping-näytteen. 20-vuotiaan naisen näytteestä löytyi Clostebol-metaboliittia 4-kloori-3α-hydroksiandrost-4-en-17-onia. Aine on Maailman antidoping-toimisto WADA:n kiellettyjen aineiden listalla.

ITA keräsi näytteen Kansainvälisen olympiakomitean IOC:n testausviranomaisen ja tulosten hallintaviranomaisen alaisuudessa kilpailun sisäisessä dopingtarkastuksessa 18.2.2022 pariluistelun lyhytohjelman aikana. WADA:n akkreditoitu laboratorio Pekingissä raportoi tuloksesta 21. helmikuuta 2022.

Urheilijalle on tiedotettu tapauksesta. Hänellä on oikeus pyytää B-näytteen analysointia. Asia viedään tämän jälkeen Urheilun välimiestuomioistuimen CAS:n antidoping-osastolle ratkaistavaksi Pekingin olympialaisiin 2022 sovellettavien Kansainvälisen olympiakomitean IOC:n antidoping-sääntöjen mukaisesti.

Jiménez osallistui Pekingissä pariluisteluun yhdessä parinsa Marco Zandronin kanssa. Pari oli lyhytohjelman jälkeen 11. sijalla pisteillä 63,34. Pari pääsi tuloksellaan mukaan vapaaohjelmaan, jossa se ei kyennyt parantamaan sijoitustaan. Loppusijoitus oli siis 11. pistein 181,36, vapaaohjelmasta pari sai 118,02 pistettä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Peking 2022