Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Peking 2022

Venäjä käytti Pekingin talviparalympialaisista sulkemistaan härskisti propagandassaan

Pavel Rožkov puheenjohtaja Venäjän paralympiakomitea RPC
AOP

Venäjän ja Valko-Venäjän Pekingin paralympialaisjoukkueet heitettiin ulos kisoista maiden hyökättyä Ukrainaan. Maat olivat jo matkustaneet Kiinaan kisoja varten ja palasivat nyt kotiin. Venäjän kotiinpaluujuhlassa nähtiin jälleen maan propagandamyllytystä, kun joukkueen johto innostui haukkumaan kaikkia mahdollisia tahoja.

Venäjän paralympiajoukkueeseen kuului yhteensä 71 urheilijaa, joten pettymys oli käsin kosketeltavissa. Kisajoukkuetta olivat lentokentällä vastassa mittava media- ja viranomaisvastaanotto.

Venäjän paralympiakomitean RPC:n puheenjohtaja, Venäjän maajoukkueen urheiluvaltuuskunnan johtaja Pavel Rožkov, päätti lyödä ison propagandavaihteen silmään päästessään ääneen juhlallisuuksien yhteydessä.

– Haluan kiittää kaikkien Venäjän valtuuskunnan jäsenten puolesta huomiosta ja vahvasta tuesta paralympiaurheilijoillemme. Nykytilanteessa tämä on erittäin tärkeää ja arvokasta.

– Kansainvälisen paralympiakomitean IPC:n päätös on absurdi, täysin politisoitu, suvaitsematon ja epäinhimillinen vammaisia ​​kohtaan. Se on syrjivä ja siitä puuttuu urheilullinen periaate. Nykytilanne tekee selväksi kaikille ja kaikille: vahvoja kilpailijoita, joita Venäjän joukkue on aina ollut ja tulee olemaan, ei tänään tarvita.

Rožkov ylisti myös venäläisten saavutuksia taannoisissa MM-kisoissa ja siirtyi sitten haukkumaan IPC:tä ja Kansainvälistä olympiakomiteaa IOC:tä.

– Valitettavasti lähes kaikki urheilujärjestöt, mukaan lukien IPC, noudattavat sokeasti Thomas Bachin suosituksia, jotka melkein tuhosivat maailman urheilun.

Rožkov myös toisti Venäjän valtionjohdon virallista propagandaa sotilaallisesta erikoisoperaatiosta, eikä maininnut sanallakaan sotaa tai hyökkäystä.

– Kun venäläiset sotilaat ja upseerit Ukrainan alueella taistelevat rauhanomaisen elämän puolesta ja estävät siviilien kansanmurhan kaikin voimin, Bach järjesti maailman urheilun kansanmurhan.

– Nykyaikaisten olympialaisten perustaja Pierre de Coubertin muotoili maailmanurheilun käsitteen ja periaatteet, joita kaikki seurasivat vuosikymmeniä. Bach petti ja tuhosi heidät.

Rožkov myös vannoi, että Venäjä aikoo hakea oikeutta oikeusteitse.

– Emme anna anteeksi IPC:lle, joka noudatti Bachin suosituksia, urheilijoiden poistamista talviparalympialaisista. RPC hakeutuu asianmukaisiin kansainvälisiin ja kansallisiin tuomioistuimiin puolustaakseen Venäjän joukkueen kunniaa ja arvokkuutta.

Venäjän aloittama Ukrainan-sota sen sijaan jatkuu jo toista viikkoa, eikä pikaista loppua ole näkyvissä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Peking 2022