Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tokio 2020

Naisten 400 metrin aidoissa rikottiin uusi haamuraja

Sydney McLaughlin USA aitajuoksu
AOP

Yhdysvaltain olympiakarsinnoissa USA:n Oregonissa Eugenen kaupungissa nähtiin naisten 400 metrin aitajuoksussa huikea uusi maailmanennätys, kun yhdysvaltalainen Sydney McLaughlin alitti ensimmäisenä naisena maailmassa 52 sekunnin loppuajan.

21-vuotias Sydney McLaughlin kirjoitti nimensä historiankirjoihin USA:n olympiakarsinnoissa, kun nainen kellotti huikean uuden maailmanennätysajan lukemin 51,90. McLaughlin päihitti karsintajuoksussa myös edellisen maailmanennätyksen haltijan Dalilah Muhammadin, jonka tekemä ennätys oli 52,16. Ennätysparannusta tuli siis huima 0,26 sekuntia.

Yhdysvaltalaisjuoksija oli vaihtanut valmentajaa kevään aikana Bobby Kerseehen ja Kersee sai myös osansa kehuista McLaughlinin haastattelussa.

– Tässä oli kyse uskosta ja kehitykseen luottamisesta. En voisi vaatia enempää. Olen todella iloinen, että valitsin Kerseen valmentajakseni, McLaughlin riemuitsi.

Karsintajuoksun voittanut leimasi kisalippunsa Tokion kesäolympialaisiin. Toiseksi tullut Muhammad ja kolmanneksi sijoittunut Anna Cockrell pääsivät myös kisakoneeseen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tokio 2020