Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tokio 2020

Tokiossa kadonneesta 20-vuotiaasta urheilijasta uutta tietoa – jätti viestin ennen katoamistaan

Julius Ssekitoleko
AOP

Uutisoimme aiemmin tällä viikolla tapauksesta, jossa 20-vuotias ugandalainen painonnostaja Julius Ssekitoleko katosi Tokion olympiakylästä. Miestä ei ole vielä tavoitettu, mutta tapauksesta on ilmennyt uutta tietoa.

Ugandan olympiakomitea (UOC) tiedotti asiasta perjantaina, kun Ssekitolenkon katoaminen huomattiin – mies ei saapunut olympiakylässä sovittuun koronatestiin.

Ssekitoleko oli Ugandan painonostojoukkueen kanssa Tokiossa valmistautumassa ensi viikolla alkaviin kisoihin jo kesäkuusta lähtien. Mies oli kuitenkin heinäkuun alussa saanut kuulla, että oli karsiutunut kisoista viime metreillä. Miehen oli määrä palata Ugandaan tulevana tiistaina.

Ugandan painonnostoliitto kertoi asiasta tiedotteessaan. ”Ssekitolekon odotettiin pääsevän osallistumaan olympiakisoihin. Kansainvälinen painonnostoliitto ilmoitti kuitenkin 5. heinäkuuta, ettei hän kisoihin päässyt.”

Japan Times uutisoi, että Ssekitolekon hotellihuoneesta löydettiin lauantaina tämä jättämä viesti. Viestissä Sekitoleko ilmoitti, ettei halua palata kotimaahansa Ugandaan, vaan haluaa jäädä japaniin työskentelemään. Mies oli pyytänyt viestissään Ugandan delgattiota lähettämään tämän tavarat Ugandaan tämän vaimolle.

CNN on ilmoittanut, että Sekitolenko tallentui paikallisen rautatieaseman valvontakameraan perjantaiaamuna kello 6.30. Mies oli ostanut lipun Nagoyaan, joka sijaitsee noin 200 kilometrin päässä Izumisanosta, missä Ugandan painonnostojoukkue leireilee parhaillaan.

Ugandan painonostoliiton presidentti Salim Musoke Ssenkungu avasi tilannetta Daily Monitorin mukaan ja kertoi Ssekitolekon harjoitelleeen olympialaisiin ”todella kovasti”.

”Jos joku on Japanissa ja olettaa, että pääsee kilpailemaan, mutta saa sitten huonoja uutisia, totta kai hän on pettynyt”, Ssenkungu sanoi.

”Hän ei ole kotoisin vauraista olosuhteista, joten häneltä on vaatinut paljon energiaa ja sitoutumista nousta menestykseen.”

Ugandan joukkueen matka Tokion olympialaisissa ei ole sujunut ongelmitta. Heti joukkueen saavuttua Japaniin, joukkueen valmentajalla todettiin koronavirustartunta ja koko joukkue joutui karanteeniin. Myös toisella joukkueen jäsenellä todettiin myöhemmin koronavirustartunta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tokio 2020