Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tokio 2020

USA jatkaa olympiakoripallon dominointia – joukkue otti neljännen peräkkäisen kultansa finaalissa Ranskaa vastaan

Tokio 2020 USA
AOP

Miesten koripallon olympiaturnaus huipentui lauantaina finaalitaisteluun USA:n ja Ranskan välillä. USA voitti ottelun lukemin 87-82 ja vei näin olympiakullan jälleen kerran nimiinsä.

Kulta on USA:n joukkueelle jo neljäs peräkkäinen ja yhteensä seitsemäs viimeisimmistä kahdeksasta yrityksestä. Vuodesta 1992 asti NBA pelaajat ovat olleet mukana olympialaisissa ja USA on kisoja dominoinut siitä lähtien.

Olympiaveteraani Kevin Durant oli USA:n paras pistemies ja pussitti ottelussa huimat 29 pistettä. Kulta on Durantille henkilökohtaisesti jo kolmas ja mies on USA:n historian paras pistemies olympialaisissa.

Jayson Tatum teki vaihtopelaajana hienot 19 pistettä ja pelasi upean ottelun. USA:n kaksi muuta kaksinumeroisiin pistelukemiin päässyttä pelaajaa olivat Damian Lillard sekä Jrue Holiday.

Ranskan parhaat pistemiehet olivat Rudy Gobert sekä Evan Fournier, jotka pussittivat molemmat 16 pistettä. Gobertin heittotarkkuus kentällä oli kohdillaan, mutta vapaaheittoviivalla mies ei ollut iskussa. Hukatut vapaaheitot varmasti myös osaltaan vaikuttivat ottelun lopputulokseen ja Ranskan tappioon.

Ranska on onnistunut voittamaan USA:n viimeisissä kahdessa kansainvälisessä ottelussa maiden välillä, mutta tällä kertaa USA oli parempi. Ranskan puolustus toimi pelissä hyvin, mutta USA:n tulivoima oli sille lopulta liikaa.

USA:n turnaus ei ole täysin läpihuuto ollut, vaan joukkue on kipuillut niin turnauksessa kuin sen allakin. Joukkue sai kuitenkin loppua kohden pelinsä kulkemaan ja ratkaisevassa sekä tärkeimmässä pelissä se onnistui esiintymään ehjästi ja vahvasti.

USA:n pelaajista Khris Middleton sekä Jrue Holiday tekivät myös olympiahistoriaa, sillä pelaajat onnistuivat voittamaan olympiakullan lisäksi samana vuonna myös NBA mestaruuden Milwaukee Bucksin kanssa. Samaan ovat pystyneet viimeksi vuonna 1992 Michael Jordan sekä Scottie Pippen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tokio 2020