Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Salibandy

SPV julkaisi ensi kauden joukkueensa – “Urheilullinen ja entistä paikallisempi ryhmä”

SPV julkaisi joukkueensa
Peliveljet.fi

F-liigaa pelaavan SPV:n joukkue on päävalmentaja Tommy Koposen mukaan “urheilullinen ja entistä paikallisempi ryhmä”. Joukkueessa jatkaa viime kaudelta tuttuja tärkeitä runkopelaajia, kuten uransa parhaan kauden pelannut Henri Urmas ja usein liigan tehotilastoissa korkealla keikkunut Sami Koski. Arvokasta kokemusta joukkueeseen tuovat myös kapteeniosastoa edustavat Ville Kuusela, Henri Myllymäki ja Janne Autio.

Joukkue nuorentuu ensi kaudeksi, kun lähteneiden pelaajien tilalle nostetaan joukkueen omia junioreita. Seuran ulkopuolelta mukaan liittyy Joensuun Josbasta siirtyvä 22-vuotias Kasper Tähkä. SPV:n P21-joukkueesta edustukseen nousee Eero Karjanlahti, Teemu Lakso, Eero Haapaniemi, Matti Jyrkiäinen ja Santeri Uusi-Laitila, joista viimeisen on määrä edustaa Suomen U-19 maajoukkueetta Tsekin MM-kisoissa.

– Olemme aina SPV:ssä pyrkineet vaalimaan myös sitoutumista sekä urheilullisesti valveutunutta lähtökohtaa. Nyt meillä on varsin kiinnostava sekoitus kasassa, kommentoi päävalmentaja Koponen SPV:n tiedotteessa.

– Hieman yllättäenkin ryhmämme on lopulta entistäkin leveämpi, kun kokeneista miehistä löytyi vielä halua sitoutua ja samalla uusia nuoria nousee yhä laajemmin pelaavaan kokoonpanoon, Koponen lisää.

Tässä SPV:n kauden 2021-22 joukkue kokonaisuudessaan:
Hyökkääjät:
Autio Janne
Hankkio Jari
Haukkala Konsta
Jyrkiäinen Matti
Karjanlahti Eero
Keskinen Juuso
Koski Sami
Kuusela Ville
Lakso Teemu
Myllymäki Henri
Pelto-Arvo Jukka-Pekka
Repo Juho
Tammiranta Aaro
Tähkä Kasper

Puolustajat:
Haapaniemi Eero
Hakonen Petri
Heikkilä Jeri
Honkonen Arttu
Latvala Miika
Lintula Matias
Lokasaari Aapo
Mustonen Tuomas
Urmas Henri
Uusi-Laitila Santeri

Maalivahdit:
Hasu Rasmus
Kronqvist Anton
Haapala Otto

Lähde: SPV:n uutinen

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Salibandy