Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Salibandy

Salibandyliitto tukee Olympiakomitean suositusta koronarokotteen ottamiseen

salibandy
AOP

Olympiakomitea suosittelee kaikkia 12 vuotta täyttäneitä ottamaan koronarokotteen. Nyt Suomen Salibandyliitto Ry on asettunut julkisesti tukemaan suositusta.

Olympiakomitea ja Suomen Salibandyliitto Ry toteavat, että hankkimalla rokotesuojan jokainen voi suojella omaa ja muiden terveyttä sekä auttaa yhteiskuntaa avautumaan.

– Haluamme varmistaa suomalaisille mahdollisuuden jatkaa liikuntaharrastuksiaan ja päästä katsomoihin nauttimaan urheilutapahtumista terveysturvallisesti. Mitä nopeammin riittävä rokotekattavuus saavutetaan, sitä nopeammin pääsemme ilman rajoituksia treenaamaan ja urheilukatsomoihin, Olympiakomitean toimitusjohtaja Mikko Salonen toteaa.

Koronarajoitusten pitkittyminen on vaikeuttanut etenkin joukkue- ja ryhmäharrastusten sekä sisälajien järjestämistä. Urheiluyhteisö on jo pitkään odottanut helpotuksia urheilutapahtumien järjestämiseen. Katsojamääriä tulee voida nostaa, kun rokotekattavuus kasvaa.

– Kannustamme jokaista hankkimaan kahden rokotuksen suojan mahdollisimman pian. Nyt syksyllä on korkea aika palata takaisin harrastusten pariin, Salonen sanoo.

Salibandyliitto tukee vahvasti Olympiakomitean suositusta.

– Nähtyä ja koettua rajoitusten ja sarjatoiminnan pysäytysten viime kautta ei kukaan halua kokea uudelleen. Peli kuuluu kaikille. Yhteiskunnan tarjoaman kahden rokotuskerran ottaminen on paras teko, jolla päästään jälleen kiinni normaaliin elämänrytmiin harrastuksineen ja muine menoineen, Salibandyliiton toiminnanjohtaja Pekka Ilmivalta lausuu.

– Myös yleisö on saatava nauttimaan salibandysta paikan päälle eli ottelutapahtumiin junioreista senioreihin. Lienee tarpeetonta muistuttaa, millaisen tunnelman yleisö luo vaikkapa joulukuun MM-kotikisoillemme.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Salibandy