Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Salibandy

IS: Miesten salibandyn MM-kisojen vakoilukohulle huvittava päätös

Suomi Ruotsi salibandy MM 4.12.2021
AOP

Ennen sunnuntaista Suomen Latvia-ottelua huomiota herättivät Ruotsin maajoukkueesta kantautuneet rajut syytökset Suomen maajoukkuetta kohtaan.

Ruotsi väitti Suomen salakuvanneen joukkueen harjoituksia perjantaina. Salakuvaaminen on kielletty kisojen säännöissä. Suomi ja Ruotsi kohtasivat lauantaina ottelussa, jonka Suomi voitti 7-3.

Ruotsin maajoukkueen manageri Mika Packalén vahvisti syytöksistä kertoneelle ruotsalaismedia SVT:lle, että he olivat tehneet Suomen toiminnasta tutkintapyynnön Kansainväliselle Salibandyliitolle IFF:lle. Ruotsin videovalmentaja ja joukkueen kapteeni olivat nähneet kameroita harjoituksien aikana, SVT uutisoi.

Sunnuntaisen Latvia-voiton jälkeen Suomen maajoukkueen apuvalmentaja Mika Kohonen kommentoi tapausta Helsingin Sanomille. Kohosen mukaan kentällä oli ollut kamera, mutta se ei ollut Suomen joukkueelta peräisin.

– Tänään selvisi, että se oli mattoasennusryhmän kamera mainoksia ja muita varten. Siellä oli GoPro-kamera, kun laitetaan mainoksia ja mattoa kohdalleen. Se oli ollut siellä nurkassa, eikä ollut edes virrat päällä, Kohonen kertoi HS:lle.

Kohonen arveli, että kyseessä olisi Ruotsin joukkueen ”psykologinen sodankäynti”. Tapaus otettiin kuitenkin Suomen joukkueessa huumorilla.

– Hyvät naurut me saatiin. Paljon on uran aikana tullut nähtyä ja nyt tuli tämäkin koettua, Kohonen sanoi HS:lle.

Lähde: Ilta-Sanomat

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Salibandy