Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tokio 2020

Jälleen uusi poisjäänti Tokion olympialaisista – Kanadan tennistähti ei lähde kisoihin

Bianca Andreescu
AOP

Ensi viikolla alkavien Tokio olympialaisten poisjääntien lista sai alkuviikosta jatkoa, kun Kanadan tennistähti Bianca Andreescu ilmoitti jättävänsä kisat välistä. Syynä kanadalaisen poisjäännille on koronatilanne. Tokiossa julistettiin viime viikolla hätätila, sillä alueen koronaluvut ovat lähteneet jyrkkään nousuun.

21-vuotias Andreescu ei suinkaan ole ainoa tennistähti, joka kisat jättää välistä – kanadalainen liittyy kasvavaan joukkoon maailman suurimpia tennisnimiä, jotka ovat ilmoittaneet jättäytyvänsä olympialaisista. Andreescun lisäksi muun muassa Rafael Nadal, Denis Shapovalov, Dominic Thiem, Stan Wawrinka, Nick Kyrgios, Serena Williams ja Simona Hale ovat kaikki ilmoittaneet jättävänsä kisat välistä. Tuore Wimbledonin mestari Novak Djokovic pohtii vielä omaa osallistumistaan.

Tenniksen maailmanlistan viidenneksi rankattu Andreescu kertoi vaikeasta päätöksestään instagram-tilillään. Kuvatekstissä nuori tennistähti avaa poisjääntinsä syitä.

Mikäli julkaisu ei näy, näet sen täältä

”Haluan kertoa kaikille, että olen tehnyt vaikean päätöksen – en pelaa Tokion olympialaisissa myöhemmin tässä kuussa”

”Olen unelmoinut pikkutytöstä asti siitä, että voisin edustaa Kanadaa olympialaisissa, mutta pandemiatilanteen ja sen tuomat haasteet huomioiden, tiedän syvällä sydämessäni, että tämä on oikea päätös.”, Andreescu kirjoitti julkaisussaan.

Andreescu ilmoitti julkaisunsa lopuksi tähtäävänsä jo Pariisin vuoden 2024 olympialaisiin. Vuoden 2019 USA:n avointen mestari Andreescu kertoikin innolla odottavansa tulevia mahdollisuuksia edustaa maataan.

Ensi viikon perjantaina käynnistyvät Tokion olympialaiset kisataan, Tokioon julistetun hätätilan vuoksi, tyhjille katsomoille. Myös urheilijoiden liikkumista sekä tukijoukkojen määrää on rajoitettu paljon.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tokio 2020