Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tokio 2020

Iso-Britannian olympialaisten tennisjoukkueelle ikäviä uutisia – huipputähdet joutuvat jäämään pois kisoista

Dan Evans
AOP

Iso-Britannian olympialaisten tennisjoukkue kaveni entisestään keskiviikkona, kun Reuters ilmoitti maan ykköstähden Dan Evansin jättävän Tokion olympialaiset välistä koronavirustartunnan vuoksi. Poisjäänti on jo toinen ikävä isku Englannin olympiajoukkueelle, sillä myös naisten Johanna Konta joutuu jättämään kisat koronavirustartunnan vuoksi välistä.

Johanna Konta ilmoitti tiistaina jättävänsä Tokion olympialaiset välistä, sillä nainen testasi positiivisesti koronavirukselle. Englannin naisten tenniksen ykkösnimi jättäytyi vain muutama viikko sitten pois Wimbledonista, sillä yksi naisen tiimin jäsenistä sairastui myös virukseen.

Nainen harmitteli tilannetta instagramissaan:”valitettavasti olen testannut positiivisesti koronavirukselle, enkä siis pysty valmistautumaan tai osallistumaan Tokion olympialaisiin.”

”Olen valtavan pettynyt tilanteeseen ja eristäydyn parhaillaan hallituksen sääntöjen mukaisesti. Haluan toivottaa koko Iso-Britannian joukkueelle paljon onnea kisoihin ja odotan jo kovasti kentälle paluuta.”

Wimbledonin 22. sijoitettu Evans putosi turnauksen kolmannella kierroksella. Niin ikää turnauksen kolmannella kierroksella pudonnut Andy Murray kantaa nyt hartioillaan Iso-Britannian menestyshaaveita. Naisten toiveista vastaa Heather Watson.

Tokion olympialaisten osallistujalista on kokenut kovia poisjääntejä viime aikoina. Kanadan tennistähti Bianca Andreescu ilmoitti alkuviikosta jättävänsä olympialaiset välistä Tokion huonontuneen koronatilanteen vuoksi.

Myös yksi tennismaailman suurimmista tähdista, Roger Federer, ilmoitti eilen jättävänsä kisat välistä. Syynä sveitsiläisen poisjäännille on loukkaantuneen polven kuntoutuksen ottama takapakki.

Lisäksi olympialaisita ovat jo jättäytyneet pois muun muassa Rafael Nadal, Denis Shapovalov, Dominic Thiem, Stan Wawrinka, Nick Kyrgios, Serena Williams sekä Simona Hale. Ensi viikolla starttaavat kisat kisataan tyhjille katsomoille.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tokio 2020